Een gespecialiseerd gevelrenovatiebedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel gevelrenovatiebedrijf? Wij weten door ons uitgebreide netwerk een gevelrenovatiebedrijf te vinden dat bij u past. Naast het vinden van een gevelrenovatiebedrijf, vinden we ook een bedrijf voor gevelonderhoud en herstel van schade aan uw gevel. Het is ontzettend belangrijk om bij een vervallen gevel een renovatie uit te laten voeren. Ons bedrijf helpt u daarom met het vinden van een erkend gevelrestauratiebedrijf!

Een gevelrenovatiebedrijf voorkomt veel schade aan uw gevel

Wanneer er niet op tijd een gevelrenovatie wordt gedaan, kunnen de gevel en het pand schade oplopen die moeilijk te repareren is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scheuren in het metselwerk die groter worden, voegen die verdwijnen en zure regen die in de stenen gaat zitten. Grote schade oplappen zal veel meer geld kosten dan tijdige gevelrenovatie door een gevelrestauratiebedrijf.

Wat kan tijdens een gevelrenovatie worden gedaan door een gevelrestauratiebedrijf?

Er zijn verschillende manieren om onderhoud uit te laten voeren door een gevelrestauratiebedrijf. De meest voorkomende werkzaamheden die bij het onderhouden, renoveren of herstellen van schade aan een muur gedaan worden, zijn:

  • Scheuren in de gevel oplossen. Deze scheuren ontstaan vaak door bouwtechnische problemen. Ons professionele en erkende gevelrestauratiebedrijf weet altijd de gepaste aanpak voor uw gevelrenovatie.
  • Het lood vervangen. Sommige gevels zijn voorzien van lood om de gevel waterdicht te maken. Dit kan na verloop van tijd gaan lekken. Tijdig onderhouden van gevels is hierbij erg belangrijk.
  • Het voegwerk van raamdorpels en kozijnen vervangen. Wanneer het voegwerk verrot is, is de kans op lekkage groot. Daarom is het belangrijk dat de schade aan de gevel hersteld wordt.
  • Het uithakken van voegen. De oude voegen worden eruit gehakt waarna er ruimte is voor nieuwe voegen.
  • Verder kan het renoveren of onderhouden van de muur ook bestaan uit vochtbestrijding, bepleistering, zoutbestrijding en het vervangen van waterslagen en lateien.

Wat zijn de voordelen van gevelrenovatie?

Het grootste voordeel van gevelrenovatie, werd al genoemd; u kunt hogere kosten door schade besparen. Dit gevelonderhoud drukt door betere isolatie tevens de energiekosten van uw pand. Daarnaast zorgt nieuw metsel- en voegwerk ervoor dat een woning aantrekkelijker is voor potentiële kopers. Wanneer de gevel aan een renovatie toe is, is het een goed idee zijn om de gevel te laten repareren door een erkend gevelrestauratiebedrijf.

Neem contact met ons op voor het vinden van een gevelrenovatiebedrijf

Wij van Reconex hebben een uitgebreid assortiment met producten om gevels te renoveren en schade te herstellen. Zo koopt u bij ons bedrijf in Zaanstad bijvoorbeeld kwalitatieve gevelcrème remmers. Daarnaast hebben wij al ruim 25 jaar ervaring in dit vakgebied. Hierdoor hebben wij door de jaren heen in heel Nederland een enorm netwerk opgebouwd. Bent u op zoek naar een goed bedrijf dat uw muur kan renoveren of schade kan herstellen? Of misschien een bedrijf dat schade aan een muur kan herstellen? Dan helpen we u bij het vinden van het juiste bedrijf. Bent u zelf een professional of heeft u een gevelrestauratiebedrijf op het gebied van gevelrenovatie en heeft u vragen over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons via 06-53845421 of stuur een e-mail naar info@reconex.nl.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons op 06-53845421
Mail ons naar info@reconex.nl