Ga voor goede voegenbeitels naar Reconex!

Bent u op zoek naar een goede voegenbeitel? Dan bent u bij Reconex aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment van beitels. U leest er hier meer over.
 

Wat is een voegenbeitel en waar kunt u er één kopen?

Een voegenbeitel bestaat uit een insteek gedeelte welke in de hakhamer wordt gestoken. Aan de andere zijde zit het platte gedeelte met Widia tanden. Door het gebruik van Widia tanden, wordt het uithakken van voegwerk een gemakkelijke opgave.
 

Wanneer u op zoek bent naar een goede beitel, dan kunt u bij Reconex terecht. Wij hebben verschillende soorten beitels in ons assortiment opgenomen. Neem bijvoorbeeld de Spytze Widia beitels. Kenmerkend voor deze beitels is dat ze niet zijn gesmeed of gegoten. Hierdoor hebben de beitels de elasticiteit van staal. Dankzij deze elasticiteit is de kans op breuken tijdens het gebruiken van de beitel veel kleiner. Dat is natuurlijk ontzettend fijn. De tanden van deze beitels zijn handmatig ingelegd en zijn geproduceerd door het Zweeds gerenommeerde merk Sandvik.
 

Wat is Reconex?

Reconex is voor de professionele gebruikers een betrouwbare aanbieder van producten voor restauratie, renovatie en gevelonderhoud. Bij ons kunt u veilig online de producten bestellen en betalen. Dankzij onze snelle levering heeft u de benodigde producten voor uw werkzaamheden snel in huis. Wij hebben een uitgebreid assortiment, waardoor u bij ons altijd zult vinden wat u zoekt. Wij bieden onder andere producten aan van merken zoals Atlas Copo, Spytze, Rotec en Tubag.
 

Ruim 25 jaar ervaring

Echter gaat onze service veel verder dan het aanbieden van producten. Dankzij ons ruim 25 jaar ervaring in dit vakgebied, zijn wij namelijk een expert in gevelonderhoud, restauratie en renovatie. Hierdoor kunnen wij met u meedenken over de juiste oplossing van uw probleem en kunnen wij u altijd advies op maat geven. Bovendien hebben wij door de jaren heen door heel Nederland een uitgebreid netwerk opgebouwd. Zoekt u voor uw herstelwerkzaamheden de juiste uitvoerder? Dan kunnen wij u altijd in contact brengen met een geschikt bedrijf bij u in de buurt.
 

Vragen of opmerkingen?

Bent u geïnteresseerd in onze voegenbeitels, maar wilt u er eerst graag meer over weten? Of heeft u misschien andere vragen of opmerkingen? Wat de reden ook is, u mag altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.| Meer

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons op 06-53845421
Mail ons naar info@reconex.nl