Ga voor goede voegenbeitels naar Reconex!

Bent u op zoek naar een goede voegenbeitel? Dan bent u bij Reconex aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment van beitels. Wij vertellen u graag meer over de eigenschappen van deze beitel.

Wat is een voegenbeitel en waar kunt u er één kopen?

Een voegenbeitel bestaat uit een insteekgedeelte welke in de hakhamer wordt gestoken. Aan de andere zijde zit het platte gedeelte met Widia-tanden. Door het gebruik van Widia-tanden wordt het uithakken van voegwerk een gemakkelijke opgave. Wij hebben verschillende soorten beitels in ons assortiment opgenomen. Neem bijvoorbeeld de Spytze Widia-beitels. Kenmerkend voor deze beitels is dat ze niet zijn gesmeed of gegoten. Hierdoor hebben de beitels de elasticiteit van staal. Dankzij deze elasticiteit is de kans op breuken tijdens het gebruiken van de voegenbeitel veel kleiner. Dat is natuurlijk ontzettend fijn. De tanden van deze beitels zijn handmatig ingelegd en zijn geproduceerd door het Zweedse gerenommeerde merk Sandvik. 

Wat is Reconex?

Reconex is voor de professionele gebruikers een betrouwbare aanbieder van producten voor restauratie, renovatie en gevelonderhoud. Bij ons kunt u veilig online de producten bestellen en betalen. Dankzij onze snelle levering heeft u de benodigde producten voor uw werkzaamheden snel in huis. Wij hebben een uitgebreid assortiment, waardoor u bij ons altijd vindt wat u zoekt. Niet alleen een voegenbeitel, maar ook spouwankers, beitsen, verven, lichtvoegwapening en meer. Wij bieden onder andere producten aan van merken zoals Atlas Copo, Spytze, Rotec en Tubag.

Ruim 25 jaar ervaring

Echter gaat onze service veel verder dan het aanbieden van producten, zoals de voegenbeitel. Dankzij onze ruim 25 jaar ervaring in dit vakgebied, zijn wij namelijk een expert in gevelonderhoud, restauratie en renovatie. Hierdoor denken wij met u mee over de juiste oplossing van uw probleem en geven wij u altijd advies op maat. Bovendien hebben wij door de jaren heen door heel Nederland een uitgebreid netwerk opgebouwd. Zoekt u voor uw herstelwerkzaamheden de juiste uitvoerder? Dan kunnen wij u altijd in contact brengen met een geschikt bedrijf bij u in de buurt.

Vragen of opmerkingen?

Bent u geïnteresseerd in een voegenbeitel, maar wilt u er eerst graag meer over weten? Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in beitels om tegels mee te verwijderen of heeft u misschien andere vragen of opmerkingen? Wat de reden ook is, u mag altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. U bereikt ons via 06-53845421 of info@reconex.nl.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons op 06-53845421
Mail ons naar info@reconex.nl