Recowax Anti graffiti coating can á 10 liter

Productnummer: r12001

Verzendkosten € 10,00
Standaard levertijd 1 á 2 dagen
90,00 excl. btw
108,90 incl. btw
Prijs per stuk
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Semi permanent / opofferend, wax gebaseerd
 
EIGENSCHAPPEN:
Anti graffiti is een zogenaamd semi permanent anti graffiti coating. Anti graffiti is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingsveiligheid. Een met Anti graffiti behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. Sterk afhankelijk van de belasting werkt Anti graffiti 2 tot 4 jaar. Indien graffiti aangebracht wordt op een met Anti graffiti behandelde ondergrond, dient deze bij voorkeur met warm water van ten minste 60ºC onder geringe druk afgespoten te worden. Indien dit een onvoldoende resultaat geeft kunt u gebruik maken van Graffiti remover.
 
GEBRUIKSAANWIJZING:
De te behandelen ondergrond stofvrij en vetvrij maken. Eventueel reinigen met een synthetisch reinigingsmiddel. De beste resultaten worden verkregen door steenachtige ondergronden eerst te hydrofoberen met ons watergebaseerde product. Anti graffiti kan vervolgens direct met een lage druk sproeier of een blokkwast gelijkmatig opgebracht worden met een verbruik van 1 liter per 4-6 M2. Ongeveer 30 minuten later dient u een 2e behandeling met een gelijkwaardig verbruik aan te brengen. Na reiniging dient u direct een nieuwe Anti graffiti beschermingslaag aan te brengen. Productblad aangaande veiligheid is voor de professionele gebruiker op aanvraag verkrijgbaar.
 
BIJZONDERHEDEN:
Bij behandeling van te natte gevels zal pas na enkele maanden later een goed beeld van de kleur ontstaan. Dit omdat er vocht achter de behandeling aanwezig zal zijn, waardoor de kans op vlekken erg groot is. Bij enige twijfel over de geschiktheid van Anti graffiti dient u een proefstukje op te zetten. In verband met de grote diversiteit van ondergronden en coatings aanvaardt Siderius zeepfabriek b.v. geen enkele aansprakelijkheid.
 
VEILIGHEIDSINFORMATIE:

 
 
 
 
   Waarschuwing
 
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. Oogbescherming / gelaatsbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.
 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Recowax Anti graffiti coating can á 10 liter
Laat een review achter
Versturen
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons op 06-53845421
Mail ons naar info@reconex.nl