Renovatie spouwanker

Productnummer: RTSP001

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Tijdens uw renovatie gebruikt u spouwankers, maar wat is dit precies?

Voor het verbinden van binnen- en buiten spouwbladen in een bestaande situatie heeft Reconex de spiraalvormige 8 mm spouwanker voor uw renovatie. Deze ankers zijn verkrijgbaar in diverse lengtes. Door de constante kern van 4,3 mm is de berekening voor de constructeur een eenvoudige klus. Door het ontwerp van de ankers zal deze zich een natuurlijke weg banen in de meest gangbare gevelmaterialen. De montage van de spouwankers voor uw renovatie, kan snel en eenvoudig plaatsvinden door deze in een voorgeboord gat te drijven.

De verschillende eigenschappen

Geavanceerde productietechnologieën zorgen er voor dat de spouwankers voor uw renovatie een betrouwbare constante kwaliteit hebben en inzetbaar zijn in diverse bouwmaterialen zoals betonsteen, kalkzandsteen, beton en metselwerk. Hoge trekkrachten kunnen worden behaald door een geavanceerde spoed, waarmee een strakke koppeling tussen binnen- en buitenblad is gewaarborgd. De spouwankers zijn bestand tegen hoge temperaturen en zullen om die reden de beoogde functie blijven behouden wanneer er sprake is van brand. Door de vorm van het anker is het in staat om een optimale grip te behouden op het bouwmateriaal, waarbij een smal gedeelte in staat is om bewegingen op te vangen.

Vraag naar de mogelijkheden

Wanneer u vragen heeft over de spouwankers en hoe u deze inzet bij uw renovatie, mag u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. Daarnaast bieden we meer dan alleen spouwankers voor uw renovatie. Denk aan zelfklevend afdekvlies of verwijderbare tape om veilig aan de slag te gaan. Wilt u graag advies op maat van onze specialisten in Zaanstad? Neem dan contact met ons op via 06-53845421 of info@reconex.nl.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Renovatie spouwanker
Laat een review achter
Versturen
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons op 06-53845421
Mail ons naar info@reconex.nl