Ramen & Deuren Houtlak 3in1

Ramen & Deuren Houtlak 3in1
Ramen & Deuren Houtlak 3in1
0 Review | Review toevoegen
Oplosmiddelhoudende, dekkend gepigmenteerde alkydharslak als grondlaag, voor- en aflak

Artikelnummer

0000270501

Verzendkosten

€ 7,95

€ 47,95
excl. btw
€ 58,02
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Remmers Ramen en Deuren Houtlak 3in1 is een oplosmiddelhoudende, dekkend gepigmenteerde alkydharslak als grondlaag, voor- en aflak.

Verwerking:
Maathoudende houten bouwdelen: houtvochtigheid 11 - 15%. Beperkt en niet maathoudende houten bouwdelen: houtvochtigheid max. 18%. De ondergrond moet schoon, stofvrij en droog zijn. Intacte oude verflagen goed schuren. Vergrijsde en verweerde houtoppervlakken tot op de draagkrachtige ondergrond schuren. BFS-merkblad nr. 18 "Coatings op hout en bouwmaterialen van hout buiten" in acht nemen. Hout buiten, dat beschermd moet worden tegen houtrot en blauwzwam, voorbehandelen met Hout Protect*. (*Biocide producten veilig verwerken. Voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie lezen!) Materiaal goed roeren. Kwasten of rollen. Na droging de volgende laag aanbrengen. Aangebroken verpakking goed sluiten en zo snel mogelijk verwerken. De compatibiliteit, hechting en isolerende werking met de ondergrond moet worden gecontroleerd door proefvlakken aan te leggen. Kopshout aan de onderkant voorzien van een waterhol. Ter bescherming tegen vocht moeten kopshout en snijvlakken tweemaal met kopshoutbescherming worden voorbehandeld. Alkydlakken vertonen op vlakken die niet aan daglicht zijn blootgesteld, bijv. de binnenzijde kozijnen en buitendeuren met name in de sponningen, een meer of minder sterk uitgesproken donkere vergeling. Briljante, intensieve kleuren, zoals geel, oranje, rood enz. kunnen als gevolg van de gebruikte pigmenten van nature een geringere dekkracht hebben. Het verdient derhalve de aanbeveling bij deze kleuren een met gelijke, beter dekkende kleur voor te strijken of een extra laag in de gewenste kleur aan te brengen. Bij verwerking in een werkplaats of in afgesloten ruimtes voor voldoende luchtverversing en ventilatie zorgen. Tijdens de verwerking en droging het oppervlak tegen regen, wind, zoninwerking en dauw beschermen.
Verwijderingsinstructie:
Grotere productrestanten conform de plaatselijk geldende voorschriften in de originele verpakking deponeren. Volledig lege verpakkingen kunnen gerecycled worden. Mag niet samen met huisvuil afgevoerd worden. Niet in riolering lozen. Niet in de gootsteen werpen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons op 06-53845421
Mail ons naar info@reconex.nl