Glas granulaat SUPERFINE glasgrit

Straalmiddel van glasgranulaat Korrel 0-0,2mm

Artikelnummer

r45008 

Verzendkosten

€ 55,00 

Standaard levertijd

1 á 2 dagen

€ 249,00
excl. btw
€ 301,29
incl. btw
Prijs per ton

 

Aantal: 
Die wil ik wel

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

- Lage kostprijs
- Kan gebruikt worden in alle type straalketels zoals IBIX®, Holland Mineraal, Gritco, Torbo etc.
- Geen stofvorming
- Zeer fijne korrelgroottes leverbaar
- Uitgebreid getest op reinheidsgraad

Problast Glasgrit Gevelreiniging Problast Glasgrit is ideaal om gevels mee te reinigen. In tegenstelling tot zand “klontert” het glasgrit niet op de gevel en op de grond. Dat betekend minder tijd voor het afspuiten van de gevel en opruimen op de grond. Problast Glasgrit is dan ook een zeer effectief straalmiddel voor gevelreiniging.
Zowel met GMA Garnet als met Problast Glasgrit kunt u uitstekende resultaten behalen en beide straalmiddelen zijn stofvrij. Vanuit die optiek zijn de straalmiddelen gelijkwaardig

Dankzij de hogere hardheid van Garnet heeft u daarmee een iets hogere werksnelheid als met Problast Glasgrit. Juist bij dikkere verf/ roestlagen is Garnet effectiever. Bij dunnere roestlagen loopt het niet veel uiteen en kan de lagere aanschafprijs van Glasgrit een rol spelen. Grit is voor staal ook een veel gebruikt straalmiddel maar creëert meer stofvorming. De hardheid van GMA® Garnet is hoger als Problast Glasgrit (5x herbruikbaar t.o.v. 1 – 2x herbruikbaar). Wanneer u in staat bent om het straalmiddel goed te hergebruiken is Garnet een voordeliger optie. Wanneer u veel op locatie straalt en/ of niet in staat bent het straalmiddel effectief te hergebruiken, is Problast glasgrit voordeliger. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.