Glas granulaat FINE glasgrit

Productnummer: r45008

Verzendkosten € 60,00
Standaard levertijd 1 á 2 dagen
298,00 excl. btw
360,58 incl. btw
Prijs per ton
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

- Lage kostprijs
- Kan gebruikt worden in alle type straalketels zoals IBIX®, Holland Mineraal, Gritco, Torbo etc.
- Geen stofvorming
- Zeer fijne korrelgroottes leverbaar
- Uitgebreid getest op reinheidsgraad

Problast Glasgrit Gevelreiniging Problast Glasgrit is ideaal om gevels mee te reinigen. In tegenstelling tot zand “klontert” het glasgrit niet op de gevel en op de grond. Dat betekend minder tijd voor het afspuiten van de gevel en opruimen op de grond. Problast Glasgrit is dan ook een zeer effectief straalmiddel voor gevelreiniging.
Zowel met GMA Garnet als met Problast Glasgrit kunt u uitstekende resultaten behalen en beide straalmiddelen zijn stofvrij. Vanuit die optiek zijn de straalmiddelen gelijkwaardig

Dankzij de hogere hardheid van Garnet heeft u daarmee een iets hogere werksnelheid als met Problast Glasgrit. Juist bij dikkere verf/ roestlagen is Garnet effectiever. Bij dunnere roestlagen loopt het niet veel uiteen en kan de lagere aanschafprijs van Glasgrit een rol spelen. Grit is voor staal ook een veel gebruikt straalmiddel maar creëert meer stofvorming. De hardheid van GMA® Garnet is hoger als Problast Glasgrit (5x herbruikbaar t.o.v. 1 – 2x herbruikbaar). Wanneer u in staat bent om het straalmiddel goed te hergebruiken is Garnet een voordeliger optie. Wanneer u veel op locatie straalt en/ of niet in staat bent het straalmiddel effectief te hergebruiken, is Problast glasgrit voordeliger. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Glas granulaat FINE glasgrit
Laat een review achter
Versturen
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons op 06-53845421
Mail ons naar info@reconex.nl