Ankermortel 2 componenten 6 kg

Productnummer: TH who-60

Verzendkosten € 7,95
Standaard levertijd 1 á 2 dagen
64,95 excl. btw
78,59 incl. btw
Prijs per stuk
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Reconex Ankermortel 2 componenten is een krimparme, snelwerkende cementmortel voor alle toepassingen waar een snelle binding is vereist. De verpakking bestaat uit een droge en naate component, die samengevoegd dienen te worden en zeer goed gemengd.
Reconex ankermortel is samengesteld uit speciaal cementen en vulstoffen die naast een snelle en gemakkelijke verwerking ook een gecompenseerde krimp garanderen.

WHO 60® is een voorgemengd thixotrofische, krimpvrije mortel gebaseerd op cementbasis met een speciaal ontwikkelde toevoeging van polymeer renovatie hars. De na genoemde beschrijving is voor structurele reparaties, niettemin behoort er niet afgeweken te worden van de beginselen bij overeenkomstige toepassingen.

Thor Helical is DE specialist op het gebied van verankeringen. Met al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van deze unieke producten behoort Thor Helical tot de absolute top. Thor Helical biedt een specialistisch assortiment op het gebied van diverse verankeringssystemen, van bevestigings-verankeringen tot renovatie-verankeringen.

Met een gespecialiseerd team van deskundigen zorgt Thor Helical voor verankeringen van hoogwaardige kwaliteit. Thor Helical restauratie verankeringen maken het experimenteren met goedkope alternatieven overbodig. De verankeringen beschikken over bijzondere eigenschappen waarmee ze de meest weerbare en betrouwbare verankeringen vormen die verkrijgbaar zijn. Met de roestvrijstalen wapeningsstaven en de bijbehorende 2 componenten mortel biedt Thor Helical een structurele oplossing voor gevelscheuren.

De WHO60® mortel bestaat uit twee uitzonderlijke componenten die speciaal zijn samengesteld voor de verankeringsbinding. Uiterst snel ontwikkeld deze krimpvrije mortel toenemende kracht die er zorg voor draagt dat de verankering zelfs onder zware condities niet van zijn positie kan wijken.

Wegens zijn uitzonderlijke vorm is de restauratieverankeringen in staat om toenemende kracht en de draagkracht te verspreiden over de diverse hoeken van het anker. Hiermee werkt het roestvrije restauratieanker tevens preventief tegen verval. Om een ieder vakkundig restaurateur in de gelegenheid te stellen dit hoogwaardige product toe te passen, zijn deze absolute benodigdheden vanaf heden voor een schappelijke prijs verkrijgbaar bij ons. Naast de kwaliteit van de producten staat ook de prijs/kwaliteitsverhouding en de service in een hoog vaandel.

MENGEN

W60® is verpakt in een 10 kg. emmer en bevat ca. 1000 ml. vloeistof (deel B) en een zak van 5 kg W60® (deel A). Door het verwijderen van deze inhoud kan de emmer gebruikt worden om de substanties te vermengen.

Giet 3/4 van het vloeistof in de lege emmer. Voeg voorzichtig het mortel component toe terwijl u het voortdurend mengt met een elektrische menger. Voeg het restant van het vloeistof bij. Indien nodig kunt u dit achterwegen laten om de juiste consistentie te bereiken, afhankelijk van de toepassing. Meng het totaal minimaal 5 minuten. Dit zorgt voor een gladde en samenhangende mortel. Overtollig aangebracht mortel op afgewerkte oppervlakte kan uitgedroogd en afgeborsteld worden met een harde droge borstel.

OPBRENGST

De opbrengst van 5 kg. W60® (deel A) vermengd met 1000 ml. van deel B (witte vloeistof) vormt ca. 3 liter.

OPSLAG

Bewaar de onvermengde substanties in een droge koude omgeving zoals u cement bewaart. De houdbaarheid is 1 jaar.

Voor volledige details van specifieke toepassingen kunt u de technische gebruiksaanwijzing raadplegen.

LET OP! BEVAT PORTLAND CEMENT

Kontakt met natte mortel kan huid-irritatie of verbranding veroorzaken alsmede kontakt tussen droog mengsel en lichaamsvloeistoffen ( zoals zweet en oogtranen). Er is sprake van een risico op serieuze beschadigingen aan de ogen. Draag benodigde beschermingsuitrusting, handschoenen, oog- en gezichtsbescherming. Indien de mortel in contact komt met de ogen, direct uitspoelen met ruimschoots voldoende gesteriliseerd water en raadpleeg advies van een medisch deskundige. Houdt buiten bereik van kinderen.

     
     
     
     
     

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Ankermortel 2 componenten 6 kg
Laat een review achter
Versturen
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons op 06-53845421
Mail ons naar info@reconex.nl