Graffiti remover gel 10 liter

Graffiti remover gel 10 liter
Graffiti remover gel 10 liter
0 Reviews | Review toevoegen

Graffiti remover is een bijzonder effectieve gel voor het verwijderen van graffiti.

Artikelnummer

r15003 

Verzendkosten

€ 10,00 

Standaard levertijd

1 á 2 dagen

€ 142,50
excl. btw
€ 172,43
incl. btw
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Die wil ik wel

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

EIGENSCHAPPEN:
Graffiti remover is een bijzonder effectieve gel voor het verwijderen van graffiti. In tegenstelling tot andere soortgelijke producten is Graffiti remover zeer verwerker- en milieuveilig. Graffiti remover is pasteus, waardoor het zeer geschikt is voor zuigende ondergronden. Tijdens de verwerking van dit product komen geen dampen vrij.
 
GEBRUIKSAANWIJZING:
Graffiti remover kan niet in de volle zon en beneden 4 ºC. verwerkt worden. De te behandelen ondergrond dient tijdens verwerking winddroog te zijn. Met een blokkwast dient voldoende Graffiti remover op de vervuiling aangebracht te worden. Dit dient vervolgens 5-10 minuten in te werken. De verontreiniging dient bij voorkeur met warm water van ca. 80º C. afgespoeld worden. Hierbij kan een hogedrukreiniger van pas komen. Indien het gewenste resultaat niet bereikt wordt dient u deze behandeling met een langere inwerktijd te herhalen. Direct na verwerking dient de ondergrond voorzien te worden van een anti graffiti beschermingsmiddel. Productblad aangaande veiligheid is voor de professionele gebruiker op aanvraag verkrijgbaar.
 
VEILIGHEIDSINFORMATIE:

 
 
 
 
 
Waarschuwing
 
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming / gelaatsbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons op 06-53845421
Mail ons naar info@reconex.nl