Recovlam X-mas can á 10 liter
0 Reviews | Review toevoegen

Brandwerende impregnering voor kerstbomen, takken en accessoires.

Artikelnummer

Recovlam x-mas 10 

Verzendkosten

€ 6,50 

Standaard levertijd

1 á 2 dagen

€ 99,95
excl. btw
€ 120,94
incl. btw
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Die wil ik wel

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Gemakkelijk aan te brengen brandvertragende impregneer speciaal voor (kunst) kerstbomen, decoratie en andere soorten kersttakken.
Kant en klaar te gebruiken door handige spray flacon.
Recovlam X-mas kan toegepast worden op alle soorten kerstbomen, kersttakken en decoratie.
Toepassing:
•Kerstbomen
•Kersttakken
•Decoraties
•Decoratiestoffen
Recovlam X-Mas zorgt er voor dat uw kerst decoratie moeizaam vlam kan vatten. Hiermee kunt u uw interieur beschermen tegen een beginnende brand. Hiermee wordt dus voorkomen dat het vuur snel om zich heen kan grijpen. 
Met Recovlam X-Mas behandelde kersttakken zijn succesvol getest bij het TextileLlab volgens de norm BS-5438 : 1989
Garantie
Recovlam X-Mas garandeert de werking van het product voor een periode van één jaar. Uiteraard moet het product op de juiste wijze zijn toegebracht en gecontroleerd. Daar de toepassing van onze producten buiten onze controle staan, kunnen wij geen verantwoording nemen voor de resultaten.Wij adviseren u altijd eerst een proefstuk te zetten.
Verbruik (indicatie)
Het verbruik van Recovlam X-Mas is sterk afhankelijk van de grote en dikte van de te behandelen boom. De een is voller de ander is maar magertjes. Over het algemeen kan gesteld worden dat het verbruik zal liggen op ongeveer 1 liter product per kerstboom tot maximaal 2 meter hoogte.
Gebruiksaanwijzing:
Schudden voor gebruik!! Het te behandelen object onder dompelen in de Recovlam X-Mas vloeistof. Hierna uitlaten lekken en laten drogen. Als dompelen niet mogelijk is (denk bijvoorbeeld aan een kerstboom) het product vernevelen met een plantenspuit of lage drukspuit. Let u erop dat het product goed verdeeld wordt, ook onder en tussen de takken. Spuit direct na gebruik goed doorspoelen met warm water.
Test
De werking van Recovlam X-Mas kunt u zelf controleren. U kunt dat op een behandeld takje testen door+/- 2 cm. onder het takje een vlammetje te houden. Het takje moet minimaal 15 seconden geen vlamvatten. Als de werking onvoldoende is moet de behandeling herhaald worden. Let op! Kerstbomen en kersttakken bevatten hars, een kleverig vocht van naaldbomen. Hars is uiterst brandbaar en is niet brandvertragend te behandelen. Door uitdroging en het uitvallen van naalden kan de beschermlaag beschadigen. Controleer de werking en zo nodig de behandeling herhalen.
Houdbaarheid
Recovlam X-Mas is 1 jaar houdbaar als de verpakking gesloten blijft. 
Dit product is geproduceerd onder licensie en testresultaten van Finiflam® behandelde kersttakken zijn succesvol getest bij het TNO centrum voor brandveiligheid volgens de NEN 1722, NEN-EN 1101 en NEN-EN 1102 normen. (TNO projectnummer 006.25100/01.19.19)

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per stuk (excl. btw)

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 99,95

€ 120,94

2 of meer

€ 99,95  € 97,00

€ 120,94  € 117,37

5 of meer

€ 99,95  € 90,00

€ 120,94  € 108,90

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.